STARTER PACK CELIK HARTANAH

Starter Pack Celik Hartanah adalah e-book yang membantu pelabur baru untuk memulakan pelaburan dalam bidang hartanah. Tidak seperti e-book hartanah yang lain, Starter Pack Celik Hartanah mempunyai 7 e-book lengkap sebagai panduan langkah-demi-langkah memulakan pelaburan hartanah dengan bijak, selamat dan bertanggungjawab 

Sebelum itu, kenali dulu Puan Suria...

Saya memulakan pembelian hartanah pertama…

ANTARA MASALAH YANG SERING DIHADAPI OLEH PELABUR BARU IALAH:

  • Minat tetapi takut hendak memulakan kerana terbaca dalam media massa tentang harga rumah yang semakin mahal. 

  • Sudah ada duit yang diperlukan tetapi terpaksa melupakan hasrat membayar deposit kerana bimbang permohonan loan tidak diluluskan dan deposit burn begitu saja.

  • Takut terbeli rumah yang salah dan merugikan.

  • Tak berani memulakan sublet kerana bimbang tuan rumah tak benarkan dan dikenakan tindakan undang-undang.

“RAMAI SANGAT YANG TERLEBIH BERANI, SEHINGGA SANGGUP MEMULAKAN PELABURAN HARTANAH TANPA ILMU. HASILNYA, MEREKA TERSILAP HINGGA MEMBEBANKAN DIRI SENDIRI UNTUK MEMBAYAR HARTANAH TERSEBUT SEDANGKAN IA TIDAK DAPAT DISEWAKAN. YANG LEBIH MENAKUTKAN, MEREKA JUGA TIDAK TAHU APA NAK BUAT BILA BERHADAPAN MASALAH MACAM NI-AHYAT ISHAK, PELABUR HARTANAH BERPENGALAMAN YANG MENDIDIK MASYARAKAT MELALUI KOMUNITI PEJUANG HARTANAH-

EBOOK INI UNTUK SIAPA?

  • Orang yang melihat orang lain mengutip untung daripada pelaburan hartanah, tetapi tidak tahu bagaimana mereka melakukannya. Ramai orang tidak melabur dalam hartanah bukan kerana tidak mampu tetapi tidak tahu bagaimana ingin memulakan pelaburan.

  • Orang yang ingin memulakan pelaburan hartanah, tetapi tiada pendapatan tetap. Ramai yang mempunyai pendapatan yang banyak daripada perniagaan mereka. Tetapi, kerana tidak tahu menyusun profile kewangan yang mantap, anda tidak berjaya meyakinkan bank untuk meluluskan pembiayaan.

  • Orang yang melatih rekrut real estate negotiator yang baru. Starter pack ini elok dijadikan sebagai hadiah kepada rekrut anda sebagai panduan yang dapat mereka gunakan semasa memberi servis kepada pelanggan mereka.

  • Orang yang bekerja tetap dengan syarikat yang stabil, tetapi terjerat dengan komitmen menyentuh siling akibat personal loan hingga tidak layak memohon pembiayaan perumahan.

  • Orang yang hendak memulakan sublet, tetapi takut hendak menyatakan hasrat kepada tuan rumah bimbang tidak diberi keizinan.

  • Orang yang tidak suka pelaburan hartanah kerana merasakan pelaburan hartanahsangat berisiko dan spekulatif. 

APA YANG ANDA DAPAT BILA MEMILIKI STARTER PACK INI?

  • Starter pack ini membantu anda set minda sebelum masuk ke bidang pelaburan hartanah agar dapat bersedia dan meningkatkan daya juang di dalam bidang yang sangat mencabar ini. Dengan daya juang yang tinggi, anda tidak mudah mengalah dan berpeluang menjadi lebih baik hari demi hari.

  • Starter pack ini juga dilengkapi dengan cara menghias rumah ala interior designer supaya dapat meningkatkan kadar sewaan atau harga jualan rumah. Ini membantu memberi cashflow positif setiap bulan agar anda dapat membeli hartanah seterusnya.

  • Di dalam kombo ini juga terdapat panduan untuk membuat sewaan jenis sublet supaya pelabur-pelabur baru seperti anda dapat memulakan pelaburan hartanah tanpa modal yang besar.

  • Terdapat juga ebook yang memberi amaran oleh peguam yang berpengalaman 25 tahun mengenai liku-liku dalam hartanah supaya anda dapat berjaga-jaga daripada terbeli hartanah bermasalah. Ia sangat menjimatkan bila kita tidak terjebak dengan perangkap hartanah.

APA YANG ANDA DAPAT BILA MEMBELI STARTER PACK YANG OHSEM INI?

  • Audiobook “40 Pesanan Buat Pelabur Baru” – Ahyat Ishak (RM88)

  • Video “Di Mana Hartanah Panas?” – Aziz Ahmad (RM150)

  • Video “Tanya Je Amin” – Amin Yussoff (RM49)

  • Ebook “MRT2 SSP Line Property Directory” – Aziz Ahmad (RM90)

  • Ebook “Sublet Kaizen” – Amin Harith (RM49)

  • Ebook “Liku-liku Hartanah” – Nazri Mustafa (RM29)

NANTI DULU!!!!! BUKAN ITU SAJA

ANDA JUGA DITAWARKAN E-BOOK BONUS SECARA PERCUMA

“JOM TACKLE BANK” TULISAN BANKER BERPENGALAMAN – BELLA LEANA.

Ia membantu anda menyediakan profile kewangan yang membuatkan bank mudah ‘jatuh cinta’ seterusnya meluluskan permohonan home financing anda.

 

Apa kata orang yang pernah membeli starter pack ini?

dah lama saya berimpian nak ade aset (tanah dan rumah) sendiri. Tapi masalah paling besar adalah kerisauan takut nak berhutang. Kang tak mampu nak bayar tak memasal kena blacklist.

dah lama saya berimpian nak ade aset (tanah dan rumah) sendiri. Tapi masalah paling besar adalah kerisauan takut nak berhutang. Kang tak mampu nak bayar tak memasal kena blacklist.

Close Menu